Špageti sa dagnjama

Luk pirjajte na ulju, dodajte nasjeckani češnjak.

Kada češnjak porumeni dodajte rajčice očišćene od kože i koštica pa dodajte sol, papar i peršin.

Zalijte vinom i 1 dl soka od dagnji te kuhajte 5 minuta.

Dodajte dagnje i pirjajte još 5 minuta.

Skuhajte špagete, sotirajte ih na maslacu i pomiješajte sa raguom od dagnji.

Ukrasite nasjeckanim peršinom.

Navedene količine su za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Ostalo

0,66 eur/kg

Tikvice

0,01 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Pastrva

3,98 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Jabuke

2,40 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg