Buncek sa kiselim kupusom

Buncek kuhamo da vrije na laganoj vatri te kad meso postane mekano i počne otpadati od kosti gotovo je.

U drugoj zdjeli zagrijemo mast pa popržimo sitno nasjeckanu slaninu i nasjeckani luk.

Dodamo kiseli kupus, lovorov list i papar te zalijemo vinom i vodom.

Kuhamo kupus u pokrivenoj posudi dok ne omekša, te u drugom loncu skuhamo krumpir.

Po potrebi dolijte vode u kojoj se kuhao buncek.

Ovako pripremljene namirnice možemo poslužiti na ovalu tako da prvo posložimo kupus, krumpir te na kraju složimo buncek na pripremljenu podlogu od kupus i krumpira.

Dobar tek!!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

2,40 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom