Punjene rajčice

Meso operemo i na sitno isjeckamo te stavimo na mast na kojoj se pirjao fino kosani luk.

Nakon 30 minuta kada meso bude gotovo doda se riža, dolije se voda, posolimo, zapaprimo pa se tom smjesom pune izdubljene rajčice.

Kada rajčice napunimo stavimo ih u vatrostalnu zdjelu, polijemo vrhnjem i stavimo u pečnicu.

Dodatak:

Predlaže se da se punjene rajčice posluže sa umakom.

Na masti se preprži brašno, doda se pasirana rajčica i malo šećera te se kuha 30 minuta.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

0,66 eur/kg

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg

Krumpir

1,00 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Jabuke

2,40 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Tikvice

0,01 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Ostalo

0,13 eur/kg

Svinjsko meso

0,13 eur/kom