Teleći odrezak sa krumpir pirom

Recept za 4 osobe

Teleće odreske istucite batićem, posolite i zarežite ih malo pri kraju da se ne uviju prilikom prigotovljavanja.

Posolite ih i jednu stranu pobrašnite.

Kada se masnoća u tavi ugrije, pobrašnjenu stranu popržite prvu pa nakon nekoliko minuta okrenite odrezak na drugu stranu.

Kada odrezak porumeni, izvadite ga i poslužite na tanjur.

Krumpir ogulite i isjeckajte na jednake kocke.

Stavite ga kuhati.

Kada krumpir omekša, ocijedite ga i izgnječite.

Dok je krumpir još uvijek vruć, lagano sipajte mlijeko, ubacite maslac i posolite ga.

Napomena: Ako želite začinjeniji pire, možete ubaciti i malo curryija.

Vrijeme potrebno za prigotovljavanje: 45 minuta

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Ostalo

0,66 eur/kg

Šljivovica

13,00 eur/L

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Jabuke

2,40 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Tikvice

0,01 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Lignje

0,01 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom