Rezanci sa šunkom i gljivama

Rezance stavite u vrelu, posoljenu vodu i kuhajte dok ne omekšaju.

Za to vrijeme dok se rezanci kuhaju na tavi ugrijte maslac i kratko popržite dimljenu šunku narezanu na sitnije kockice i šampinjone koje ste narezali na tanje ploškice.

Pirjajte ih na laganoj vatri 15 minuta, začinite solju i vegetom i pospite sa malo brašna.

Prelijte mlijekom i prokuhajte, te dodajte sjeckani peršin,naribajte malo sira i dodajte vrhnje za kuhanje pa dobro promješajte.

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Jabuke

2,40 eur/kg

Tikvice

0,01 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Šljivovica

13,00 eur/L

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Krumpir

1,00 eur/kg