Kremasto savršenstvo - Makalo

Lagano
2
15 min

Sastojci

1 kom Češnjak - glavica
100 gr Maslac
1 Prstohvat sol

1. Očistite češnjak i izmiksajte ga s octom dok ne dobijete kremastu smjesu.

2. Posolite i dodajte rastopljeni maslac kap po kap, kao da radite majonezu, miksajući dok ne dobijete glatki namaz.

Makalo je odličan prilog ribi, mesu s roštilja....ali izvrstan je i na pečenom tostu :-)

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Jabuke

2,40 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Pastrva

3,98 eur/kg

Šljivovica

13,00 eur/L

Melem

20,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Tikvice

0,01 eur/kg