Gratinirani krumpir sa šampinjonima i sirom

Lagano
4
15 min

Krumpir operemo i skuhamo u ljuski.

Kuhanog ga ogulimo i narežemo na ploške.

Šampinjone ogulimo i narežemo na ploške.

Luk očistimo i sitno nasjeckamo.

Na vrućem ulju ispržimo luk,dodamo šampinjone i kratko ih propirjamo.

Dodamo vrhnje i lagano umiješamo sa krumpirom i ustnjenim začinskim biljem.

Sve zajedno stavimo u nauljenu vatrostalnu posudu,prekrijemo ploškama sira Edamera i zapečemo oko 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 stupnjeva.

Začinimo solju i paprom po želji.

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

2,40 eur/kg

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Poriluk

1,00 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Ostalo

0,13 eur/kg

Tikvice

0,01 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Melem

20,00 eur/kom

Poklon paketi

28,00 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Lignje

0,01 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg