Fini bijeli kruh

Srednje
10
40 min

Sastojci

400 gr glatko brašno t-550
100 gr oštro brašno t-400
1 kom suhi kvasac
1 Jušna žlica svinjska mast
1 Jušna žlica sol
1 Jušna žlica šećer
2 Jušna žlica jogurt
1 dcl voda
2 dcl mlijeko

Umijesiti glatko dizano tijesto i pustiti da se podupla na toplom mjestu. Nakon toga oblikovati tijesto u kalup za kruh i peći 45 minuta na 180 stupnjeva. Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

OPG SILADI

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Tikvice

0,01 eur/kg

Tanki rezanci za juhu

1,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Ostalo

0,66 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Lignje

0,01 eur/kg

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom

Šljivovica

13,00 eur/L

Jabuke

2,40 eur/kg

Krumpir

1,00 eur/kg

Špageti

1,00 eur/kom

Pastrva

3,98 eur/kg

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg