Orada na dalmatinski

Opranu oradu posušite i posolite.

Utrobu napunite paprom i nasjeckanim peršinom te ju umočite u ulje i stavite na umjereni žar.

Dok se lagano peče oko 45 minuta, povremeno ju premažite uljem.

Kao prilog ovom jelu poslužite blitvu na lešo sa krumpirom i češnjakom.

Ribu prelijte maslinovim uljem.

Posebno pripremite umak od 1,5 dl maslinovog ulja, limunovog soka i češnjaka!

Navedene količine su za obrok za 6 osoba!

Dobar tek!

Ocijeni recept

Recept objavio

Burza Hrane

Komentari

Dodaj komentar

Komentiraj

Burza hrane preporučuje

Jabuke

2,40 eur/kg

Eko proizvodi

1,33 eur/kg

Poriluk

1,00 eur/kg

Pastrva

3,98 eur/kg

Ostalo

0,66 eur/kg

Ostalo

0,13 eur/kg

Eko proizvodi

0,50 eur/kom

Med s dodacima

12,00 eur/kom

Svinjsko meso

0,13 eur/kom

Krumpir

1,00 eur/kg

Bučino ulje

12,00 eur/kom

Tikvice

0,01 eur/kg

Melem

20,00 eur/kom

Špageti

1,00 eur/kom

Masti životinjskog podrijetla

20,00 eur/kom